Generální partner
Světlý režim
9. únor 2017

POZOR! Jarní část s novými možnostmi, jak zakoupit vstupenku

Webový portál TICKETPORTAL a jeho smluvní partneři, Městský dům kultury Karviná a Kino Centrum v Karviné – všude tam si budou moct fanoušci zakoupit s dostatečným předstihem vstupenky na domácí zápasy MFK Karviná v jarní části. Prodej na pokladnách v den zápasu je samozřejmostí.
Už na první jarní domácí zápas si můžete zakoupit vstupenku  z pohodlí domova na internetovém portálu www.ticketportal.cz, odkud si vstupenku vytisknete, odstřihnete a vezmete s sebou. Prodejní systém Ticketportal má také řadu smluvních partnerů, jejichž hustou síť poboček můžete osobně navštívit v celém regionu. Stačí si vybrat ze seznamu tu nejbližší opět na  www.ticketportal.cz. Komu tedy vyhovuje osobní prodej, nechť přijde na jednu z vybraných poboček a vstupenky si zakoupí tam dle otevírací doby.

Důležitou zprávou je, že  prostřednictvím internetu a sítě poboček Ticketportalu lze zakoupit vstupenky již od prvního zápasu, ale pouze bez slevy. Zlevněné i základní vstupenky pak  na stadionu, v MěDK Karviná a Kině Centrum v Karviné. „To ovšem až od dalšího domácího zápasu. Na zápas s Mladou Boleslaví bude od druhé hodiny odpolední v pátek 10. února spuštěn předprodej pouze u Ticketportalu a u jeho smluvních partnerů,“ podotkla Pavla Žebroková z oddělení ticketingu MFK Karviná. 

Pro první domácí utkání bude  předprodej zahájen také  na Městském stadionu v Karviné-Ráji, a to v pátek 17. února od 15 do 17 hodin. V den utkání v neděli 19. února  si můžou fanoušci zakoupit lístky na pokladnách stadionu od 12:45 hodin.

Přípravy předprodeje v MěDK Karviná a Kině Centrum finišují. „Ladíme detaily, ale na nejbližší utkání to už nestihneme. Ovšem na to další se Zlínem první březnovou neděli už ano,“ vysvětlila Pavla Žebroková s tím, že celý klub je přesvědčený, že fanoušci tyto nové formy předprodeje ocení. Už jen proto, že si zde budou moct zakoupit i zlevněné vstupenky a také budou moct platit platební kartou.

A ještě jedna důležitá zpráva na závěr! Na pokladnách stadionu se ještě stále bude platit jen v hotovosti. „Chceme však našim fanouškům vyjít vstříc, a tak v průběhu jara budeme jednat o možnosti akceptace platebních karet. O výsledku budeme včas  informovat," doplnila Žebroková.




Důležité informace v bodech:
  • start předprodeje v pátek 10. února ve 14 hodin ZDE a na pobočkách smluvních partnerů)
  • zakoupená vstupenka nelze vrátit ani vyměnit
  • v síti Ticketportal a u jeho smluvních partnerů lze zakoupit vstupenky POUZE za plnou cenu  
  • slevy (nad 60 let, ZTP, student, dítě) pouze na pokladnách stadionu a od zápasu se Zlínem také v MěDK a Kině Centrum
  • vstupenka zakoupená přes internet musí být vytištěná a odstřižená. Není možné, aby ji fanoušci měli pouze ve svém chytrém telefonu (turniket nedokáže přečíst čárový kód)
  • rezervace lze provádět pouze přes internet a vyzvednout je pouze v prodejní síti Ticketportal
  • rezervace ani nákup vstupenek telefonicky není možný
  • při vstupu na stadion se návštěvník musí řídit platným návštěvním řádem
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo