Generální partner
Světlý režim
12. květen 2018

SOS! Důležitý duel na Střelnici, Jablonec-Karviná (ne,18)

Po porážce s Duklou Praha zajíždí tři kola před koncem soutěže karvinští fotbalisté do dalekého Jablonce, odkud potřebují dovézt bod(y).

Po minulém nepovedeném utkání se oklepali a jsou notně nažhaveni se dál rvát. Karvinští fotbalisté nabrali v sobotu dopoledne směr Jablonec, kde je v neděli čeká nejlepší tým jara a středeční noční poražený finalista MOL Cupu.

 Jablonec prokazuje velmi dobrou formu. Může ho trochu přibrzdit porážka ve finále poháru? „Vlastně od příchodu trenéra Rady se jim daří. My víme, v jaké jsme situaci a uděláme maximum pro úspěch. Jejich porážkou v poháru se vůbec nezaobíráme a nespekulujeme nad ní,“ řekl jasně asistent trenéra Ivan Kopecký.

Při poslední karvinské návštěvě jablonecké Střelnice to byla přestřelka – Jablonec zvítězil 5:3 i díky hattricku Tomáše Wágnera. Časy se ovšem mění a Wágner už patří nějakou dobu slezskému klubu. „Je to už dávno. V neděli to nebude o mně, ale o celém týmu. Musíme vyhrát,“ má jasno osmigólový útočník. Proti Dukle nemohl nastoupit, teď je připravený. „Po dvou až třídenní viróze se už cítím v pohodě. Jsem připravený hrát, ale záleží na trenérovi, jak sestavu poskládá,“ dodal.



Už bylo zmíněno, že Jablonec je momentálně nejlepším týmem jara. Jde o pracovitý tým vedený zkušeným trenérem Petrem Radou, který se ujal funkce v zimě – do klubu se vrátil po téměř jedenácti letech. Klub v zimě opustili Ondřej Mihálik (přestup do Alkmaaru) a Stanislav Tecl (návrat zpět do Slavie), naopak přišel Jan Chramosta z Mladé Boleslavi a gólman Jan Hanuš z Jihlavy. Jedničkou je však spolehlivý Vlastimil Hrubý.

Podzimní zápas v Karviné vyhráli domácí 2:1 díky gólům Filipa Panáka a Jana Kalabišky. Druhý jmenovaný však na Střelnici nenastoupí, protože je v trestu za čtyři žluté karty.

Utkání 28. kola HET ligy FK Jablonec – MFK Karviná začne na severu Čech v neděli 13. května v 18 hodin. Hlavním rozhodčím bude pan Ondřej Pechanec, na čarách mu budou asistovat kolegové Boček a Hock. Zápas vysílá přímým přenosem stanice O2 TV Sport.  

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905