Generální partner
Světlý režim
22. červenec 2011

Cverna: Chci pomoci k naplnění karvinských cílů

23letý Václav Cverna je jednou z letních posil MFK Karviné. Náš klub jej v letním přestupovém období angažoval z Vítkovic. Po přípravném utkání proti HFK Olomouc poskytl vytáhlý stoper našim oficiálním internetovým stránkám krátké interview.

"Pan Mašlej mě oslovil už minulý rok, kdy Vítkovice sestoupily do třetí ligy, ale nakonec to padlo. Když se mi ozval letos v létě, byl jsem jenom rád. Těší mě, že jsem dostal šanci v klubu, který má ambice postoupit do první ligy," cení si Václav Cverna možnosti hrát v Karviné.

Cverna věří, že si konečně zahraje v druhé lize o přední pozice. Ve Vítkovicích i Hlučínu poznal jen boj o udržení. "Po těch letech, kdy jsem hrál o záchranu každý rok, jsem rád, že můžu pomoct týmu k cílům, které tady jsou. Budeme se snažit vyhrát co nejvíce zápasů a hrát co nejlepší fotbal," míní odchovanec fotbalu v Hranicích.

Hráčský kádr Karviné prošel přes léto změnami. "Kolektiv je hodně obměněný, většinou jsou tady mladí kluci. Nebude větší problém se tady adaptovat a zapadnout. Určitě si ještě všechno musí sednout, jsme spolu chvíli. Ale věřím, že to časem přijde."

V přípravných utkáních nastupoval Václav Cverna na stoperu po boku Mráze či Motyčky. "Oba jsou dobří fotbalisté, takže si vyhovíme. Musíme si na sebe ještě zvyknout, ale to všechno přijde velmi brzy a určitě to půjde," uzavřel rozhovor Cverna.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo