Generální partner
Světlý režim
1. březen 2012

Karviná chce bavit diváky útočným fotbalem

Plné ochozy, atraktivní fotbal a boj o přední místa tabulky. To jsou cíle MFK OKD Karviná pro jarní část druhé ligy.

Během zimní pauzy doznala soupiska Karviné několika změn. Odešli Vladan Milosavljev (hostování Viktoria Žižkov), Ondřej Ficek (hostování SFC Opava), Zdeněk Látal (hostování Rosice) a Tomáš Chovanec (konec smlouvy).

Karvinou naopak posílili Balkánci Admir Vladavić (FK Olimpik Sarajevo), Srdjan Savić (FK Željezničar Sarajevo) a Ibrahim Škahić (NK Omladinac Mionica). Konkurenci v útoku zvýšil navrátilec Pavel Vrána (Dukla Praha) a na půlroční hostování přišel Jiří Perůtka z 1.FC Slovácko. "Věřím, že během zimní přípravy jsme mužstvo vhodně doplnili. Jde převážně o zkušené fotbalisty, kteří by měli být tahouny mužstva," řekl předseda MFK OKD Karviná Jan Wolf.

Největší zimní posilou je bezesporu záložník Admir Vladavić, 29letý dvanáctinásobný reprezentant Bosny a Hercegoviny.

Po podzimu je MFK na čtvrtém místě s 28 body a druhou nejproduktivnější ofenzívou ve druhé lize. "Byl bych rád, kdybychom se v jarní části udrželi v první čtyřce a hlavně předváděli atraktivní útočný fotbal, který bude bavit naše fanoušky," plánuje Jan Wolf.

Předseda Městského fotbalového by v druholigových zápasech rád viděl zaplněné ochozy. Pomoct by mohly snížené ceny permanentek a vstupného. "Fanoušků Karviné si vážíme, jsou naší chloubou. Tímto krokem je chceme přilákat na stadion v hojném počtu. Je nám jasné, že návštěvnost není pouze o vstupném, ale především o předvedené hře našich hráčů a samozřejmě o výsledcích," řekl předseda MFK.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo