Generální partner
Světlý režim
12. srpen 2012

Jednoznačná výhra rezervy v Opavě

Úspěšný vstup do Divize sk. E má za sebou rezervní celek Karviné. V Opavě porazil místní rezervu SFC jednoznačně 3:0. Výsledek však mohl ještě vyšší.
Slezský FC Opava B
neděle 12.8.2012
0:3
(0:1)

Diváci: 50
MFK Karviná B
Hájek - Janík, Škahič, Cverna V., Hrtánek - Limanovský (64. Zahatlan),Puškáč (24. Koutný), Vaněk, Le-Giang (57. Pavlík) - Vaclík, Juřena.
Branky: 3. a 59. Juřena, 78. Janík
Rozhodčí: Drápal - Lakomý, Křepský

Komentář

Karvinské béčko přijelo notně posíleno o hráče z prvního týmu a na hřišti to bylo po celou dobu utkání znát. Hosty uklidnil vedoucí gól Václava Juřeny po přihrávce Richarda Vaclíka už ze třetí minuty – 0:1. Nemuselo však zůstat jen u jedné branky. Aktivní Juřena vyzkoušel po čtvrthodině pozornost gólmana domácích střelou z hranice šestnáctky.

Poté měl ještě dvě šance Martin Janík, ale zatím se neprosadil. „Od začátku do konce jsme měli utkání plně ve své moci. Po prvním poločase jsme mohli vést i o tři branky, kdybychom proměnili šance, které jsme si vytvořili,“ uvedl trenér Jindřich Dohnal.

Hned po změně stran měli dobré šance oba hrotoví útočníci Vaclík s Juřenou. Prvně jmenovanému vyrazil jedovku na roh brankář na roh, po kterém hlavičkoval Juřena jen do břevna. Druhé branky se Juřena dočkal po hodině hry. Limanovský vystihl špatnou rozehrávku domácích, zatáhl balón do vápna a předložil přesnou přihrávku Juřenovi, jehož dělovka pod víko znamenala vedení - 0:2. V 74. minutě mohlo být hotovo, ale Vaclík neproměnil sólo na domácího brankáře. Definitivu tak obstaral o čtyři minuty později Janík. Juřena ustál souboj, při kterém byl faulovaný, nahrál volnému Janíkovi a ten podél gólmana skóroval - 0:3.

„Ve druhé půli se naše hra ještě o kousek zlepšila, přesněji a rychleji jsme kombinovali. Soupeř byl ještě pod větším tlakem a zaslouženě jsme přidali další dvě branky. Do zápasu jsme šli s tím, že bereme jedině vítězství. S takovou sestavou to ani jinak nešlo. Takže převládá určitě spokojenost - jak s výsledkem, tak s předvedenou hrou," doplnil nový kouč karvinského béčka Jindřich Dohnal.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo