Generální partner
Světlý režim
20. srpen 2012

Mladší dorosty úspěšné jen z poloviny

Mladší dorostenci se v rámci 2.kola představili opět na domácím trávníku. Zatímco U17 zdolala těsně Frýdek-Místek 2:1, U16 svůj zápas prohrála.

MFK OKD Karviná U17 – Frýdek-Místek 2:1 (1:0)

Branky MFK OKD Karviná U17: 8. Duda, 56.Kalous

Sestava MFK OKD Karviná U17: Pastornický (80. Novák) - Jadamík (70. Tomeček), Malík, Leibl, Kurz - Molnári (50. Hanslík), Duda, Koziol, Puchel (63. Reis) - Puškáč (40. Kalous) - Moskál (75. Szkuta).

Trenér Miroslav Štěpánek: „Po přesvědčivém výkonu v předešlém utkání proti Olomouci naši hráči podvědomě dnešního soupeře podcenili. V dnešní hře jsem postrádal důraz jak v poli, tak i v zakončení. Paradoxně nám ublížilo brzké vedení, po kterém by se měli hráči uklidnit. Místo pohody přišlo uspokojení a pokles výkonnosti. Soupeř vyrovnal hru a po jednom z mála protiútoků nám vstřelil vyrovnávací branku. Naštěstí jsme z následného protiútoku strhli vedení na svou stranu a až na závěrečný ojedinělý závar jsme soupeře k ničemu nepustili. Alarmující pro nás je spousta neproměněných šancí. Na tento nedostatek se musíme v týdnu zaměřit."

MFK OKD Karviná U16 – Frýdek-Místek 1:3 (1:3)

Branky MFK OKD Karviná U16: 20. Blanik

Sestava MFK OKD Karviná U16: Mušec - Pavlík (75. Čermák), Ženíšek, Stallmach (40. Lichtblau), Pavelka (70. Budina) - Putyera (60. Kolek), Blanik (60. Hilbert), Seidler, Žiga - Řapek - Kubiena.

Trenér Roman West: „V úvodu utkání jsme byli aktivnější a hráli na soupeřově polovině. Jenže již tradičně jsme vyrobili přímo tragické chyby v obraně, které FM neomylně potrestal. Od desáté minuty jsme tak prohrávali o dvě branky. I poté jsme byli lepším týmem a dál si tvořili větší či menší brankové příležitosti. Dokázali jsme snížit a měli tři tutové šance, kterými jsme měli výsledek otočit! Ty jsme však neproměnili a hosté přidali po rychlém protiútoku další branku. Ve druhém poločase to už byla z naší strany hra vabank. Naše snažení přineslo ještě nějaké šance ale i Frýdek byl z brejků velmi nebezpečný. Zápas jsme dohrávali v křeči, kdy jsme kazili i to, co normálně hráči umí. Nezbývá než se z utkání poučit, zvednout hlavy a jet dál.“









Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905