Generální partner
Světlý režim
22. září 2012

Přinese trenérská změna oživení? Karviná-Táborsko

Ze čtyř domácích utkání vydolovali karvinští jen čtyři body a vstřelili jediný gól. Tuto mizernou bilanci se budou snažit odčinit už s novým trenérským duem v nedělním utkání proti Táborsku.

Pomoci by k vytouženému bodovému zisku mohla „odlehčená forma“ tréninku. „Ulevili jsme tréninkovým jednotkám, protože kluci už teď mají v hlavách nedělní duel, který bude náročný zejména psychicky, proto jsme volili tréninky zábavnou a herní formou, i když samozřejmě něco s výhledem na nedělní zápas proběhlo,“ zůstal tajemný trenér Petr Mašlej.

Od hostujícího celku očekává Petr Mašlej hru ze zabezpečené obrany s rychlým přechodem do brejků. „Táborsko má dobrý tým se zkušenými hráči. Působí tam od nás Peter Mráz, před sezónou přišel Jan Šimák. Bude to těžký soupeř. Pozor si budeme muset dát taky na standardní situace, ve kterých jsou silní,“ podotkl Mašlej.

Jihočeský klub momentálně okupuje šesté místo druholigové tabulky s deseti body za dvě výhry, čtyři remízy a jednu prohru. V pěti předchozích zápasech nenašli svěřenci Luboše Zákostelského přemožitele. V posledních dvou kolech si však Táborsko připsalo jen dva nerozhodné výsledky. Nejprve hrálo bez branek u střížkovských Bohemians a minulý týden smírně 1:1 doma se Zlínem. „Musíme hrát aktivně a nesmíme Karvinou pustit do kombinace, protože má na to vhodné typy hráčů,“ narážel na klubovém webu trenér Zákostelský na dvojici Admir Vladavič a Elvist Ciku. Tomu, že domácí celek má jen pět bodů po sedmi zápasech, trenér Táborska Luboš Zákostelský nerozumí. „To je pro mě opravdu záhada, protože Karviná má dobré hráče a silné jednotlivce. Každopádně bod z karvinské půdy bude úspěchem,“ doplnil Luboš Zákostelský.

Zápas MFK OKD Karviná – FC MAS Táborsko začíná v neděli 23. září v 16:30 hodin. V přestávce mezi oběma poločasy se mohou tři fanoušci z řad vylosovaných majitelů zápasového zpravodaje těšit na soutěž v přesnosti střelby na bránu a s tím spojené ceny, tentokrát od společnosti Dalkia.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905