Generální partner
Světlý režim
18. prosinec 2012

V silné konkurenci tým U13 sedmý

Třídenní mezinárodní halový turnaj v Bílovci dopadl pro naši třináctku velmi solidně. Tým Zbyška Gazdy skončil na pěkném sedmém místě. Z celkového prvenství se radoval rakouský Sturm Graz, s kterým naši žáci uhráli bezbrankovou remízu.

Velmi kvalitně obsazený turnaj zvučnými jmény dokládá fakt, že žáci Karviné byli druhý nejlepší celek z ČR, který se turnaje zúčastnil. Daleko v poli poražených skončil například Baník Ostrava. „Ve skupině jsme skončili čtvrti, i když po prvním dnu jsme pomýšleli na lepší umístění. Nejlepší utkání turnaje kluci odehráli proti celkovému vítězi Sturmu Graz,“ prohlásil trenér Gazda s tím, že tento duel proti rakouskému celku skončil bez branek.

Naopak nejsmolnější zápas, který rozhodl o umístění ve skupině, byl proti Zemplinu Michalovce. Ten tým okolo brankáře Kuxe či střelce Ostáše nezvládla a prohrála 1:2. V zápase o konečné umístění tak na Karvinou čekal starý známý soupeř, s kterým se potkává také ve své soutěži - SFC Opava. „Dramatické utkání, které jsme otáčeli z nepříznivého stavu 0:2 se nám povedlo vyrovnat na 2:2 a následně na konečných 3:3. Na pokutové kopy jsme vyhráli 3:2. V konkurenci týmů jako Sturm Graz, Szekesféhervar nebo Śląsk Wrocław jsme se neztratili, ba naopak. Sedmé místo je úspěch. Všichni zaslouží velkou pochvalu. Dík patří také obětavým rodičům za podporu,“ doplnil spokojený trenér Zbyšek Gazda.

Výsledky MFK OKD Karviná U13 - Śląsk Wrocław 4:2, Lipany 6:2, Vítkovice 3:2, Sturm Graz 0:0, Bílovec 2:1, Michalovce 1:2,Výběr ZSFZ Nitra 0:4, SFC Opava 3:3 (3:2 na penalty).

Celkové umístění:

1. Sturm Graz, 2. Szekesféhervar, 3. Výběr ZSFZ Nitry, 4. Brumov, 5. Výběr Opole, 6. Michalovce, 7. MFK OKD Karviná, 8. SFC Opava, 9. Spišská Nová Ves, 10. Bílovec, 11. Vítkovice, 12. FC Baník Ostrava, 13. MFK Košice, 14. Lipany, 15. Śląsk Wrocław, 16. Bílovec B.

Turnaje se zúčastnili:

Kux, Skocz, Bielan, Bijok, Vlachovský, Seriš, Soušek, Kaczmarczyk, Brzóska, Ponča, Zorychta, Bystroň, Ostáš, Kretek, Motloch.











Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo