Generální partner
Světlý režim
8. červenec 2013

Uspokojivá sezóna žáků U14

Svěřenci trenéra Martina Špičky zakončili sezónu 2012/2013 na páté příčce tabulky. Hlavně na jaře trápila tento karvinský žákovský celek velká marodka. Dokonce několik zápasů musel odchytat jeden z hráčů z pole, Jan Štromp.

Konečné umístění je podle trenéra Špičky uspokojivé. Družstvo se na začátku sezóny muselo adaptovat na velké hřiště. „To se povedlo celkem rychle. Bohužel nás během jarní části sezóny trápilo velké množství zranění, takže konečné umístění odpovídá možnostem. Ale předsezónní cíl, získat body se soupeři první čtyřky, se nám podařil naplnit,“ vyjádřil spokojenost Martin Špička. „Důležité také bylo, že jsme za těmito družstvy herně nezaostali,“ dodal.

Nejlepšími střelci týmu byli Daniel Piecha s Michalem Kvapilem, kteří se trefili hned sedmnáctkrát. O jeden gól méně nastřílel Jakub Hejda. Nejlepším jarním střelcem byl Michal Kvapil. Ten nastoupil do deseti utkání v nichž zaznamenal deset přesných tref.

Také Martin Špička nezapomněl na poděkování za celou sezónu. „Chtěl bych poděkovat za dobře odvedenou práci hráčům a kolegům z realizačního týmu. Dík patří také rodičům za podporu, kterou nám věnovali po celou dobu sezóny,“ zakončil trenér Karviné U14.

Celkem gólů v sezóně

17 – Piecha, Kvapil, 16 – Hejda, 11 – Kostorz, 7 – Macko, 5 – Pawlowicz, Chmiel, 4 – Hruška, Štromp, 2 – Cieslawski, Feik, Swaczyna, Kožusznik, Szotkowski, 1 - Motyčka, Szafarczyk.

Celkem odehraných minut v sezóně (max 1960)

1767 - Piecha, 1605 - Swaczyna, 1604 - Cieslawski, 1589 - Feik, 1470 - Kostorz, 1464 - Kvapil, 1460 - Hejda, 1383 - Kožusznik, 1233 - Pawlowicz, 1113 - Macko, 901 - Jedynak, 740 - Hruška, 661 - Štromp, 656 - Chmiel, 630 - Lipták, 597 - Motyčka, 570 - Sembol, 508 - Parchanský, 414 - Szotkowski, 411 - Mrozek, 402 - Vrba, 239 - Király, 70 - Skocz, 60 - Egermajer, 56 - Kadlečík, 45 - Szafarczyk.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo