Generální partner
Světlý režim
13. září 2009

Jednoznačná výhra. MFK OKD Karviná B – Jablunkov 7:0

Ani v dalším kole 1. B třídy nepoznali karvinští hořkost porážky. Rezervní tým posílený o tři hráče z Áčka (Pontus, Milosavljev, Reichl) si zastřílel a vyprovodil Jablunkov sedmigólovým přídělem.
MFK Karviná B
neděle 13.9.2009
7:0
(5:0)

Diváci: 0
1. FK Spartak Jablunkov
Hájek – Reichl, Pustay, Zielonka (Remiš), Piskorz (Lukosz) – Kubiena, Němec, Ruisl, Milosavljev (Krejčí) – Pontus, Káňa
Branky MFK OKD Karviná: 8., 15. a 32. Pontus, 1. a 43. Káňa, 47. Němec, 81. Hájek (penalta)

Komentář

Kdo přišel na Městský stadion o chvíli později, musel litovat, že přišel o úvodní branky. Ta první se zrodila hned v první minutě. Po levé straně zatáhl míč Milosavljev, přesnou přihrávkou našel Káňu a bylo to – 1:0.

O sedm minut později se prosadil Marcin Pontus. A opět byl u toho Vladan Milosavlejv, který poslal přihrávku Pontusovi a jablunkovský brankář lovil míč ze sítě – 2:0.

Uběhla čtvrt hodina hry a skóre se opět měnilo. Marcin Pontus si naběhl na polocentr Vladana Milosavljeva a hosté byli zralí na ručník – 3:0.

Ve 32. minutě agilní Milosavljev napřáhl z dvaceti metrů a vyslal štiplavou ránu. Tu s námahou vyrazil před sebe hostující gólman, k míči se dostal Pontus a s přehledem mazáka zakončil. Jeho lob skončil v bráně a náš kanonýr mohl slavit čistý hattrick – 4:0.

A mohlo být ještě lépe. Necelých deset minut před poločasem byl Marcin Pontus faulován v šestnáctce. Sám si postavil míč na značku pokutového kopu, ale jeho padáček a lá Panenka nevyšel.

Přesto se diváci dočkali ještě jednoho gólu v prvním poločase. Rychlonohý Milosavljev utekl po levém křídle a přihrávkou pod sebe oslovil Káňu. Ten se nemýlil – 5:0.

Jak skončil první poločas, tak začal i druhý. Gólem. Ve 47. minutě překvapil jablunkovského gólmana lobem Němec – 6:0.

Šance střídala šanci a hosté mohli být rádi za to, že karvinští nemířili přesněji. Jinak by odjížděli domů s dvouciferným výsledkem.

Střelecký koncert zakončil brankář Hájek z penalty. Razantní střelou k tyči dal výsledku konečnou podobu – 7:0.

V dalším kole zajíždějí naši borci do Neborů. Utkání má výkop v neděli 20. září v 16 hodin.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo