Generální partner
Světlý režim
1. říjen 2009

Prodloužíme sparťanskou sérii?

Sobotní dopoledne bude patřit druholigovému fotbalu. V tento nezvyklý čas odehrají naši fotbalisté zápas na Strahově proti rezervě pražské Sparty.

Zatímco v minulém zápase náš tým přerušil sérii Ústí bez prohry, tentokrát budeme chtít sérii Sparty prodloužit. Ta již šest kol v řadě nedokázala zvítězit.

Naposledy se Sparta radovala z výhry 15. srpna, kdy ve 3. kole uzmula body Třinci na jeho hřišti.

Vstup do sezóny Pražanům nevyšel. V prvním kole jim Sokolov nasázel čtyři branky a sparťané se zmohli pouze na jedinou.

V druhém kole se na strahovském stadionu představila Opava a dokázala zde uhrát bezbrankovou remízu.

Ve třetím (a již zmiňovaném) kole si mladíci Sparty připsala první a zároveň jediné vítězství v sezóně.

V dalších dvou po sobě jdoucích zápasech si náš sobotní soupeř připsal dvě remízy. Tu první v derby s Duklou Praha (2:2) a o týden později v duelu s Čáslaví (1:1).

Poté přišel půst v podobě dvou porážek. Nejprve dokázal Zlín otočit utkání ve svůj prospěch, když po poločase prohrával 1:0. A posléze Most vyučil děravou obranu Pražanů, která inkasovala čtyřikrát.

Blízko k vítězství bylo béčko Sparty v duelu s Hlučínem. V 90. minutě poslal juniorku do vedení 2:1 Putz. Ale než stačil rozhodčí odpískat konec, podařilo se hlučínským zásluhou Javorka vyrovnat.

V 9. kole se celku z hlavního města opět nedařilo. Hradec Králové potvrdil roli favorita a zaslouženě se radoval z výhry 1:0.

Karvinští budou chtít tuto nelichotivou sérii Sparty prodloužit. „Určitě se o to pokusíme. Sérii Ústí bez prohry jsme přerušili, teďka chceme naopak sérii Sparty natáhnout.,“ říká obránce Vlado Staš.

Velkou neznámou je, co udělá se samotnými hráči brzký začátek utkání. „Někdy je lepší hrát dopoledne. Nemusíme tak čekat celý den na zápas,“ dodává Vlado Staš.

Ve stejném duchu hovoří i Vladimír Mišinský: „Brzké vstávání nám nevadí. Jsme ranní ptáčata.“

On-line přenos ze zápasu Sparta Praha B – MFK OKD Karviná můžete sledovat na http://onlajny.cz/detail.php?id=5198&hra=fotbal. Úřední začátek utkání je v sobotu 3. října od 10:15 hodin.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo