Generální partner
Světlý režim
11. únor 2015

Devatenáctku čeká na jaře „jen" 19 utkání

Už se to blíží! V sobotu 21. února vstoupí do jarní části soutěže tým trenéra Romana Westa duelem v Plzni. A jaké zápasy čekají jeho svěřence dál?

První dorostenecká liga měla v létě přes sebou 42 kol. Od konce července do začátku prosince se z této porce stihlo odehrát hned třiadvacet utkání. Zbytek je na programu od února do června. Karvinský tým, který se vyhřívá na 3. pozici jen o skóre za druhou Slavií, čeká po zápase na západě Čech porce tří domácích utkání v řadě. Poslední únorovou sobotu dorazí českobudějovické Dynamo, o týden později Pardubice a za další týden i Hlučín. První vložené kolo bude na programu až 8. dubna, kdy se celý tým vydá vlakem do Prahy k zápasu se Slavií.

Drtivou většinu jarních zápasu odehraje devatenáctka v sobotních termínech - a to i doma. Výjimkou by měl být zápas s Teplicemi (neděle 12.4.) a Meteorem Praha (středa 3.6.). Termíny se však mohou změnit po domluvě obou klubů. Závěr soutěže stráví devatenáctka v domácím prostředí. V posledních dvou kolech totiž přivítá nejprve Meteor Praha a na samotný závěr i Jablonec.

Po skončení soutěžního ročníku družstva, která skončí na 21. a 22. místě sestoupí do České ligy dorostu nebo Moravskoslezské ligy dorostu podle územního zařazení. Družstva, která skončí na 19. a 20. místě sehrají baráž s družstvy, která skončila na prvním místě České ligy dorostu a na prvním místě v Moravskoslezské lize dorostu. Po výborném podzimu je takřka nepravděpodobné, že by tyto starosti měl mít tým kouče Westa.

Kompletní los MFK OKD Karviná U19 najdete ZDE.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905