Generální partner
Světlý režim
1. září 2015

Ml. dorostenci: Výhra U16, sedmnáctka má bod

První zaváhání v sezóně si možná trochu překvapivě na vlastním hřišti připsala dorostenecká sedmnáctka (na fotkách). Svěřenci trenérů Gibaly a Štěpánka pouze remizovali s Třincem 1:1. Naopak šestnáctka opět vyhrála - 4:0.

U17

MFK OKD Karviná U17 – FK Fotbal Třinec U17 1:1 (1:1)
Branky: 38. Swaczyna - 12. Ceniga
Sestava Karviné: Lipták - Sembol (73. Greger), Hejda, Cieslawski, Swaczyna - Borkala, Feik (77. Špiriak), Macko, Botur - Hruška (60. Seriš), Kvapil.
Trenér Petr Gibala: „Čekali jsme, že budeme celý zápas dobývat soupeřovu bránu a to se potvrdilo. V první půli jsme moc šancí neměli, po přestávce už ano. Ale  nikdo z hráčů se nedokázal prosadit. Nutno říct, že Třinec hrál velmi dobře takticky a těžce se proti němu prosazovalo. Oživením byl příchod Seriše, ale skóre se už nezměnilo.“ 

U16

MFK OKD Karviná U16 – FK Fotbal Třinec U16 4:0 (3:0)
Branky: 36. a 43. Szotkowski, 15. Bijok, 21. Brzóska
Sestava Karviné: Skocz (51. Neuman) - Pavlík (62. Rybka), Gandzel (62. Mrózek), Klimek, Kaczmarczyk - Bijok (51. Bielan), Ostáš (41. Noga), Seriš, Brzóska (41. Harok) - Szotkowski, Vlachovský.
Trenér Pavel Šulák: „Derby s Třincem jsme zvládli. Začátek byl sice z naší strany nervózní, ale postupem času jsme se uklidnili a začali hosty přehrávat. Vytvářeli jsme si také dostatek brankových příležitostí, ale poprvé jsme se prosadili až po čtvrthodině, kdy byl za svůj důraz v šestnáctce odměněn vstřelenou brankou Petr Bijok. Do poločasu jsme skórovali ještě dvakrát, když se trefili Brzóska a Szotkowski. Hned v úvodu druhé půle jsme se prosadili znovu a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Postupně jsme vystřídali všechny hráče z lavičky, žádný gól již nepadl, a tak jsme mohli oslavit další vítězství s čistým kontem. Zápas se musel líbit, byli jsme živější, lepší v kombinaci i ve vytváření gólových šancí. Jen v prvním poločase jich bylo pět. Soupeř hrozil pouze z rychlých protiútoků, kdy měl příležitosti ke skórování, ale naši gólmani nás však podrželi. Do příštího utkání musíme zlepšit produktivitu, jinak jsem vcelku spokojen."

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo