Generální partner
Světlý režim
17. říjen 2016

Pohárový los byl přívětivý, doma s Duklou Praha!

Pražský Strahov byl v pondělí po poledni dějištěm losovacího aktivu osmifinále národního poháru, tedy MOL Cupu. S výsledkem losu byla karvinská kabina spokojena, termín zápasu je momentálně v řešení.
Už podruhé za sebou los nováčkovi ePojisteni.cz ligy přál. Ruka generálního sekretáře FAČR Rudolfa Řepky mu přisoudila pražskou Duklu – tedy soupeře, který se v Karviné představil 20. srpna v rámci 4. ligového kola a odjel domů s prázdnou. A na stejném místě dojde k repete.

Ohlasy z karvinské kabiny jsou pochopitelně kladné. „Los je příjemný, hlavně budeme hrát doma před vlastními fanoušky a určitě bychom chtěli postoupit do čtvrtfinále. Šance je velká,“ řekl záložník Lukáš Budínský. V podobném duchu hovořil také asistent trenéra Josef Mucha. „Chtěli jsme především hrát doma, ale to vlastně každý,“ usmál se a pokračoval. „Dukla je těžký soupeř, ale určitě schůdnější než například Sparta nebo Plzeň. Rádi bychom v poháru vydrželi co nejdéle," doplnil s tím, že teď bude důležité najít vhodný termín, protože v tom původně plánovaném (26. října) je na programu dohrávka 8. kola ePojisteni.cz ligy s Libercem.

V úvahu tak připadá například listopadová reprezentační pauza. „Může to být jedna z variant, ale musí to vyhovovat oběma týmům. Záleží na domluvě,“ nechtěl Mucha předbíhat. Jisté je momentálně pouze jedno – osmifinále se hraje, stejně jako předešlá kola, pouze na jeden zápas. V případě remízy následuje prodloužení 2x15 minut a případně penalty.  

Los osmifinále MOL Cupu (úřední termín 26. října)

Bohemians 1905 - Králův Dvůr 
Brno - Jihlava 
Zlín - Sparta
Karviná – Dukla
Slavia – Litoměřicko
Mladá Boleslav - Hradec Králové
Opava - Plzeň
Táborsko - Liberec

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo