Generální partner
Světlý režim
30. leden 2017

Wágner po příchodu: Odvedu tady maximum

Teprve v neděli získala Karviná ze severočeského Jablonce posilu do útoku. Šestadvacetiletý útočník Tomáš Wágner se rovnou připojil k týmu, zabalil si na 11 dnů tašku a vydal se společně s celou devětadvacetičlennou skupinou do Turecka na soustředění.
Tome, jaké jsou vaše první pocity?
V pohodě. Věřím, že všechno bude klapat. Je tady krásný stadion, to musím uznat. Těšil jsem se do Karviné a už aby bylo 19. února, kdy nám startuje liga.

Znáte se s někým z kabiny osobně?
Pouze s Honzou Šislerem, hráli jsme spolu v Mladé Boleslavi. A vlastně dorazil Honza Kalabiška, s tím jsem hrával v Příbrami. Ale v Turecku bude čas se víc poznat se všemi, takže v klidu.

Jak dlouho trvaly námluvy s Karvinou?
Někdy minulý týden mi volal pan Pelta a nastínil mi možnost jít hostovat tady do Karviné. Vzal jsem si dva dny na rozmyšlenou a teď jsem tady. 

Pro karvinské fanoušky jste tak trochu vymodlenou posilou do útoku. Hodně se to řešilo na sociálních sítích. Víte o tom?
Ne a nerad bych se stavěl do takové role. Ale v sobotu jsem si psal s jedním karvinským fanouškem přes facebook a ohlasy byly dobré. Řekl jsem mu vlastně to samé, co říkám teď - můžu slíbit, že pro Karvinou odvedu maximum. Poslední půlrok nebyl nic moc, i když začal moc dobře. (Wágner vstřelil v 1.kole Karviné hattrick – pozn. redakce). Po pár kolech jsem ale vypadl ze sestavy, přišlo i nějaké zranění a bylo to těžké.  

Asi by bylo fajn navázat na začátek soutěže, ne?
Jasně, to určitě. Tím hattrickem jsem v Karviné asi nikoho nepotěšil, ale v tu chvíli jsem z toho měl pochopitelně radost. Doufal jsem, že se od toho odrazím, ale ten půlrok nakonec nebyl dobrý. Je to minulost a teď bude potřeba vstřelit třeba i ten hattrick znovu, ale tentokrát v karvinském dresu.
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo