Generální partner
Světlý režim
22. březen 2017

Trochu kruté, junioři padli v Plzni 1:4

Druhou jarní porážku si připsal juniorský tým. V pondělí podlehl na západě Čech domácí Viktorii vysoko 1:4, když se klíčovým momentem střetnutí ukázal gól do šatny v podání domácích.
FC Viktoria Plzeň
pondělí 20.3.2017
4:1
(1:0)
Luční
Diváci: 80
MFK Karviná
Sváček – Kadar, Teršl, Vacovský, Skála – Hlavatý, Mudra (63. Novák) – Rychnovský (83. Vukajlovič), Suchý, Havel (56. Kopřiva) – Sedláček.
Pastornický - Strakoš, Novák, Karčmář, Jakubov (65. Kania) - Behan (65. Sas), Dendis, Mládek, Galuška - Macej (83. Pezzotti) - Řapek.
Branky: 44. z pen. Sedláček, 50. Mudra, 74. Kopřiva, 83. Rychnovský - 53. Galuška
ŽK: Mudra, Sedláček, Vukajlovič - Mládek, Strakoš, Macej, Karčmář, Pastornický
Rozhodčí: Váňa

Komentář

Hosté z Karviné byli domácím vyrovnaným soupeřem, ale Plzni na konci prvního poločasu pomohla penalta, kterou bezpečně proměnil domácí Sedláček. Svěřenci Petra Samce se do šancí dostávali v obou poločasech, ale s jejich proměňováním to už bylo horší.

Navíc krátce po změně stran se plzeňský tým ujal dvoubrankového vedení a s hosty to nevypadlo dobře. Jenže zanedlouho bylo sníženo, když z trestného kopu překonal brankáře Sváčka levý záložník a exekutor většiny standardních situací Petr Galuška. Karvinští v dalším průběhu hry sahali po vyrovnání, ale nedočkali se.

Odpor hostů zlomil přesně zakončený rychlý brejk. To však nebylo všechno – sedm minut před koncem udeřili domácí i počtvrté. Ovšem nemuselo zůstat jen u toho, v předposlední minutě odpískal rozhodčí druhou penaltu pro Plzeň. Gólman Pastornický ji však lapil a odvrátil tak pověstného „bůra“. V nervózním utkání, které bylo orámováno hned osmi žlutými kartami, však zůstaly všechny body doma.

Ohlasy trenérů

Trenér Petr Samec: „Výsledek je pro nás dost krutý a úplně neodpovídá obrazu hry. Dost nás poznamenal gól do šatny z velmi přísné penalty. Herní projev nebyl úplně špatný, bohužel jsme nebyli důrazní v útočné fázi a vzadu udělali pár chyb.“
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo