Generální partner
Světlý režim
19. březen 2018

JUNIORKA: Po špatném výkonu zasloužená prohra

Vysokou porážkou 1:4 po matném výkonu na půdě brněnské Zbrojovky zakončil juniorský tým účinkování v moravské části JL. Soutěž bude po krátké pauze pokračovat 8. a 9. dubna.
FC Zbrojovka Brno
neděle 18.3.2018
4:1
(3:1)
Městský stadion Srbská
Diváci: 100
MFK Karviná
Ciupa - Putyera (63. Kubalák), Moskál, Kaczmarczyk, Bernatík - Galuška (30. Wala), Řapek, Egri, Sas - Rokyčák (16. Gros), Prybluda.
Branky: 24. z pen, 31. a 60. Vintr M., 25. Vintr O. - 6. Prybluda
Rozhodčí: Mikyska

Komentář

Lépe začala Zbrojovka, jenže do vedení šli Karvinští. Ve třetím utkání po sobě se prosadil Bohdan Prybluda a hosté od desáté minuty vedli. Byl to právě karvinský útočník, pak ještě David Egri a gólman Jiří Ciupa, kteří snesli přísnější měřítko - ostatní hráči zůstali hodně za očekáváním.

Po solidní dvacetiminutovce hosté vyklidili hřiště, začali prohrávat souboje a bylo jen otázkou času, kdy se Zbrojovka dočká gólu. To netrvalo moc dlouho, protože ve 23. minutě sudí Mikyska nařídil po souboji tělo na tělo ve vápně penaltu po faulu kapitána Moskála. Na penaltový puntík si míč postavil Marek Vintr a vyrovnal.

Za minutu se po rohovém kopu prosadil ze skrumáže i jeho bratr Ondřej a Zbrojovka rázem vedla. Karvinským borcům dělalo problém si pořádně přihrát, nefungovala vůbec záložní řada a to se pak hraje těžce. Navíc v 31. minutě zvýšil na dvoubrankový náskok svým druhým gólem během pár minut Marek Vintr. Další velké šance Brna po hrubých chybách v obraně pochytal brankář Ciupa.

Poločasová bouřka v hostující kabině přinesla mírné zlepšení. Karvinští hráli na rychlé protiútoky, vytvořili si i docela slibné šance po přímých kopech, ale brněnský gólman už další gól nedostal. Naopak Vintr mohl dokončit hattrick v 57. minutě, ovšem ve velké šanci přestřelil. Za další tři minuty se už dočkal a určil konečné skóre!  

Ohlasy trenérů

Trenér Marek Bielan: „S trenérem Gazdou jsme hodně zklamání z přístupu hráčů k samotnému utkání. Opět jsme měli dobrý začátek, ale po dvaceti minutách jsme na hřišti přestali existovat, vyklidili prostor, ztráceli míče a prohrávali souboje. V kabině jsme museli zvýšit hlas, druhá půle už byla o něco lepší, ale celkově nejsme vůbec spokojení. Kluci by si měli sáhnout do svědomí, takhle hrát nemůžou. Asi nám ublížila brzká jistota postupu, poslední tři zápasy (s výjimkou poločasu proti Baníku) byly opravdu špatné. Pokud bychom takhle měli hrát i v další fázi soutěže, tak to nedopadne dobře.“

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905