Generální partner
Světlý režim
16. březen 2010

Devatenáctka přehrála rezervu Karviné.

O tom, že se v Karviné dobře pracuje s dorostem i mládeží svědčí fakt, že devatenáctka si v přípravném utkání poradila s naším béčkem mužů. Přinášíme Vám výsledkový servis přípravných zápasů.

MFK OKD Karviná U19 - MFK OKD muži B 3:1 (1:0)

Branky MFK OKD Karviná: 23. Žebrok, 75. Škuta, 87. Ševčík

Sestava MFK OKD Karviná: Mrozek – Večeřa, Janík, Sznapka, Žebrok (46.Ševčík) – Koutný, Škuta, Puškáč, Nowinski (46.Benauer) - Jaworski (46.Wojaczek), Handzlík

Rezervu A mužstva jsme předčili a zaslouženě jsme zvítězili. Mrzí nás slabá produktivita při zakončování akcí. Jinak by mohlo být vítězství mnohem výraznější.

MFK OKD Karviná U19 - SK Stonava 2:0 (1:0)

Branky MFK OKD Karviná: 30. Sznapka, 65. Jaworski

Sestava MFK OKD Karviná: Stach – Večeřa, Janík, Sznapka, Žebrok (46. Ševčík) – Koutný (46. Benauer), Handzlík, Puškáč (46. Škuta), Nowinski – Jaworski, Poštulka

Tomuto utkání náleží stejné hodnocení jako u zápasu s béčkem Karviné. Opět nás trápila koncovka. Stonavu jsme k ničemu nepustili a patří nám zasloužená výhra.

MFK OKD Karviná U18 – Górnik Zabrze 1:5

Sestava MFK OKD Karviná: Mrozek – Otisk, Stanowski, Mleziva, Ševčík – Stračánek , Gorniok, Mašlej, Zahatlan – Marek, Kaša

V tomto utkání jsme narazili na vyspělého protivníka. V jeho kádru bylo několik reprezentantů Polska. Někteří hráči soupeře si již zahráli i za muže Górniku. Přestože výsledek vypadá pro naše družstvo krutě, nemuselo tomu tak být, kdybychom proměnili své šance. V průběhu zápasu jsme nastřelili dvě břevna a některé nadějné příležitosti jsme nedovedli do zdárného konce. Utkání mohlo klidně skončit výsledkem 4:5.

MFK OKD Karviná U17 - Polonia Bytom U17 2:1 (1:0)

Branky MFK OKD Karviná: 7. Maljar, 78. Kupczak

Sestava MFK OKD Karviná: Nikiel - Dančík, Šiška, Fischbach, Kupczak - Nowak, Egri (65.Bartoň), Maljar (58.Straník), Galocz - Legierski, Hankus (70. Doležal)

Většina hry se odehrávala ve středové části. Nedařila se nám kombinace, ale v defenzivní činnosti (až na jeden okamžik) jsme byli důslední. Podařilo se nám v úvodu utkání (7. minuta) vstřelit Maljarem pěknou branku a v závěru utkání s přispěním soupeře skórovat ještě jednou. Velice dobré utkání odehráli Nikiel, Dančík, Nowak a Egri.

MFK OKD Karviná U15 - FC Hlučín 1:1 (1:0)

Branka MFK OKD Karviná: 31. Sivák

Sestava MFK OKD Karviná: Pecha – Frisch, Cienciala, Kloda, Berešík (36. Šipula) – Šlampiak, Uher (36. Kolek),Siekiera (60. Šťastný), Želonka (36. Kubiš) - Hruška (55. Derík), Sivák

Odehráli jsme vyrovnané utkání. Remíza je spravedlivá pro oba týmy.

MFK OKD Karviná U14 - Hlučín B 3:0 (0:0)

Branky MFK OKD Karviná: 58 Puchel, 63. Jadamík, 66. Puchel

Sestava MFK OKD Karviná: Kubica – Moskál, Szkuta, Leibl, Zeisberger - Hubáček (45. Tomeček), Puškáč (45. Franek), Jadamík, Cileček - Chmelař (45.Iliadis), Puchel Erik

MFK Karviná U13 - Gornik Zabrze 1:8 (0:5)

Branka MFK OKD Karviná: 60. Lingr

Sestava MFK OKD Karviná: Chmiel (30. Sliva) - Matějek (30. Szkutek), Ženíšek (30.Hilbert), Šiška, Stallmach - Malyjurek, Lingr, Mikulec, Ligocký - Řapek (30. Červený), Putyera (30. Lichtblau)

Utkání se těžce hodnotí, jelikož soupeř měl hráče o jeden, a některé o dva roky starší. Tento zápas jsme pojali jako kondičně silový trénink. Hlavní obavy byly z možného zranění, ke kterému naštěsti nedošlo.

MFK OKD Karviná U12 - Górnik Zabrze (Polsko) 2:1 (1:0)

Branky MFK OKD Karviná: 2. Egri, 40. Ciupa

Sestava MFK OKD Karviná: Ciupa (30. Jóba) – Pavlica, Štěrba, Michalidis, Hujo – Poštulka, Zeisberger, Berešík, Banot (30. Špaček) – Egri, Všetička (30. Lotter)

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo