Generální partner
Světlý režim
19. leden 2019

Bezgólová remíza po neproměněných šancích

Poslední test před odjezdem na soustředění dopadl nerozhodně, přestože domácí byli po celý zápas jasně lepším týmem. Jenže selhali v útoku, a tak zápas skončil remízou 0:0.
MFK Karviná
sobota 19.1.2019
0:0
(0:0)
Kovona UT
Diváci: 0
MKS Puszcza Niepolomice
Berkovec (63. Ciupa) - Krivák, Rundić, Záhumenský (63. Dramé) - Čolić, Budínský, Smrž, Faško (46. Suchan), Guba (63. Galuška) - Wágner (63. Ramirez), Ba Loua (63. Lingr).

Komentář

S kapitánskou páskou přivedl tým na připravený umělý trávník záložník Lukáš Budínský. Hned od začátku byl mezi oběma soupeři patrný rozdíl jedné soutěže. Karvinští ovšem svou převahu nedokázali po celý zápas zužitkovat v aspoň jednu trefu.

Dvě dobré příležitosti měl už v první půli Tomáš Wágner, zblízka neuspěl slabou střelou Ba Loua, Lukáš Budínský neprostřelil po odraženém míči hradbu těl a největší tutovku zahodil osamocený Dávid Guba, když z druhé vlny v ideálním prostoru nikým neatakován překopl i ochrannou síť za brankou. 

Na druhé straně po ojedinělé chybičce karvinské obrany se ocitl v šanci i soupeř, ale Martin Berkovec, pro kterého to byl vůbec první zápas na domácí umělé trávě během karvinského angažmá, situaci vyřešil.


Do druhé půle vystřídal kouč Hrnčár pouze jednoho hráče, Michala Faška nahradil Jan Suchan, který den před zápasem oslavil třiadvacáté narozeniny. Po hodině hry se na hřiště dostala zbylá pětice hráčů. Tlak domácích už nebyl tak výrazný jako v prvním dějství, ale i tak se našlo několik situací, které by se měly proměňovat. 

Obrana šestého týmu první polské ligy však s trochou štěstí odolala všem pokusům včetně hezké rychlé akci Budínského s Čolićem a zakončujícím Suchanem. Ten asi dvakrát nepropálil míč do sítě ve skrumáži a hlavičku Dramého v závěru zlikvidoval za brankáře na čáře jeho spoluhráč. 

Ohlasy trenérů

Trenér Norbert Hrnčár: „Remizovali jsme po průběhu utkání, které jsme měli vyhrát. Aspoň jeden gól tentokrát nepřišel a my musíme stále tvrdě pracovat na tom, abychom takové zápasy dotáhli do vítězného konce. Pozitivní je hra směrem dozadu, soupeře jsme pustili pouze do jedné šance. Pokud chcete být úspěšní musíte mít pevnou defenzivu. Je potřeba ale vylepšit zakončení, protože do šancí se jinak dostáváme.“

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905