Generální partner
Světlý režim
1. duben 2019

Juniorka schytala výprask ve Zlíně

Vstup do nadstavbové části o konečné umístění juniorskému týmu vůbec nevyšel. Svědčí o tom vysoká prohra 1:6 na půdě Zlína.
FC Zlín
pondělí 1.4.2019
6:1
(4:0)
Stadion Letná
Diváci: 60
MFK Karviná
Ciupa (46. Tichý) - Putyera, Wybranczyk, Paholík, Hujo - Ceniga (61. Botur) - Hladík (82. Sembol), Fokaidis, Gros, Wala - Zych (46. Uchronski).
Branky: 18. a 88. Slaměna, 37. Nečas, 40. Červenka, 44. Hnaníček, 80. Bykhovskyi - 85. Putyera
ŽK: Tkadlec - Wybranczyk, Fokaidis, Paholík, Botur
Rozhodčí: Vojkovský

Komentář

Utkání na umělé trávě bylo zpočátku vyrovnané, dokonce nejprve zahrozili hosté. Dvě pološance však Karvinští nevyužili – nejprve Zych a následně Wala. Ráz utkání určil první gól domácích po standardní situaci, Slaměna trefil nechytatelně.

Od té doby se hrálo na jednu bránu a do poločasu přidal Zlín další tři trefy – zakončení po samostatném úniku, naservírovaný míč na zadní tyč a zužitkovaný rohový kop. Po bouřce v kabině se hosté snažili s výsledkem něco udělat, ale marně.

Po odraženém míči zvýšil na pětigólový rozdíl Bykhovskyi, následně po individuální akci a narážečce s Walou zaznamenal čestný úspěch hezkým gólem Oliver Putyera. Poslední slovo však měli domácí, zaváhání karvinské obrany využil Slaměna, když udělal kličku i brankáři a do prázdné brány uzavřel skóre.

Ohlasy trenérů

Trenér Marek Bielan: „Naprosto zasloužená výhra domácích, kteří nás především v první půli předčili úplně ve všem. Bojovnost nebo kvalita hry s míčem byla úplně jinde. Můžeme být ještě rádi, že jsme díky Jirkovi Ciupovi inkasovali jen čtyřikrát. Kmenoví hráči juniorky by si měli uvědomit, jaký dres nosí. Nemůžou si jít jen zahrát fotbal, musí bojovat za klub. Porážka 1:6 je ještě milosrdná a vůbec se nechci a nebudu vymlouvat na absenci některých hráčů áčka.“

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo