Generální partner
Světlý režim
8. duben 2019

Ligoví dorostenci dobyli Plzeň, přivezli šest bodů!

Skvěle dopadly další zápasy v celostátní dorostenecké lize pro týmy U19 a U17. Na západě Čech oba celky zvítězily shodně 1:0 a připsaly si nesmírně důležité body do tabulky.
U19

FC Viktoria Plzeň U19 - MFK Karviná U19 0:1 (0:1)
Branka: 39. Mader
Sestava Karviné: Neuman – Mrózek, Věčorek, Holzer, Bielan (61. Ratica) – Mader – Seriš (90. Kobza), Greguš, Vlachovský, Kaczmarczyk – Podbiol (88. Zych).
Trenéři Eduard Gábriš a Petr Blejchař: „Z kvalitního soupeře neměli kluci přehnaný respekt, chtěli jsme být aktivní. Více možností si sice vytvořili domácí, ovšem my jsme jednu ze svých šancí v prvním poločase proměnili. V rozhodujících prostorech na hřišti jsme byli důslednější, Plzeň jsme nepustili při našem jednogólovém vedení do souvislejšího nebezpečného tlaku. V posledních minutách nás dvakrát podržel brankář. Závěr se mohl nést v klidnějším duchu, kdybychom proměnili brejk do otevřené obrany. Při rozhodujícím momentu utkání jsme předvedli i kvalitu, když gólu Madera předcházela vydařená kombinace od vlastní šestnáctky. Přivezli jsme velmi cenné tři body. Je třeba pochválit všechny hráče za velmi dobrý zodpovědný výkon na půdě Plzně.“
Záložník Matúš Mader: „Od začátku zápasu jsme se snažili na soupeře vyvíjet tlak a tlačit se do zakončení. I když Plzeň ukázala svojí kvalitu, my jsme je dokázali předčít bojovností a nasazením. Druhý poločas jsme ustáli i díky kvalitní defenzivě a vynikajícím zákrokům Vládi Neumana.“

U17

FC Viktoria Plzeň U17 - MFK Karviná U17 0:1 (0:0)
Branka: 54. Zych
Sestava Karviné: Drobek - Stuchlík, Michálek, Dadak, Fukala - Goj, Jurčák (85. Popov), Blatoň (46. Holaň), Vrbka (46. Přichystal) - Zych (89. Bystřičan), Molitorisz (72. Rychtařík).
Trenér Marcel Frajt: „Máme velkou z výsledku, podařilo se nám navázat na předchozí zápasy. Do třicáté minuty jsme se potýkali s terénem, potom už to bylo lepší a zaslouženě jsme vstřelili gól. Po střele Dadak zůstal pohotový Zych a dorazil míč do sítě. Po zbytek utkání jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem, místy jsme byli i lepší. S přibývajícími minutami nás chtěli domácí dostat pod tlak, ale ustáli jsme to a získali tři body."
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo