Generální partner
Světlý režim
17. září 2010

Martin Janík: Chceme porazit Stonavu a dostat se na čelo tabulky

Po pěti kolech patří juniorce druhé místo. To však nemusí platit po víkendových zápasech. V případě vítězství nad Stonavou se náš tým vyšvihne do čela tabulky. Pozvali jsme si k dnešnímu rozhovoru obránce juniorky Martina Janíka, abychom ho před šlágrem 1. A třídy vyzpovídali.

První dvě utkání se vám příliš nevyvedla, a přestože jste vždy vedli o dva góly, nakonec střetnutí skončila remízou? Bylo to vaším podceněním, uspokojením či nováčkovskou daní?

Spíše to byla smůla. Když vedeme o dva góly, tak bychom takové vedení měli udržet.

Chytli jste se až v zápase se Starou Bělou. Ale i toto utkání se ze začátku nevyvíjelo podle našich představ…

Od zápasu k zápasu jsme se zlepšovali, což se projevilo i v utkání se Starou Bělou. Svého soupeře jsme skoro k ničemu nepustili a drtivý tlak jsme dokázali využít ke vstřelení tří branek.

Zvedli jsme se až v Horní Suché, kde jsme domácí doslova deklasovali poměrem 7:2. Přesto jsme měli opětovně hluchou pasáž, ve které jsme během pěti minut inkasovali dvě branky. Čím si vysvětlujete tyto výpadky?

Asi to bylo uspokojením. Hráli jsme dobře a vypracovali jsme si čtyřbrankový náskok. Jenomže potom jsme z ničeho nic přestali hrát svou hru a soupeř nás potrestal. Naštěstí nás vysvobodil pátý gól v síti Horní Suché.

V posledním utkání jsme hostili na vlastním hřišti tým Šenova. A poprvé v sezóně jsme dokázali udržet čisté konto. Bylo to z vašeho pohledu nejvydařenější utkání?

Určitě ano. Odehráli jsme skvělé utkání a soupeře jsme téměř k ničemu nepustili. A to jsme skoro celý poločas hráli o jednoho hráče v poli méně. Přesto jsme dokázali Šenov přehrát a vstřelit mu navíc další dvě branky. Naše vítězství bylo zcela zasloužené.

V tomto duelu byl vyloučen Lukáš Kubiena. Jak moc nám bude tento tvořivý záložník chybět v dalším utkání?

Bezesporu nám bude chybět. Je to kreativní hráč a bude obtížné ho nahradit. Ale slibuji, že budeme za něho bojovat.

V sobotu se ve Stonavě utká lídr soutěže s dosavadním druhým týmem tabulky. Zkuste si zaprognózovat, jak toto střetnutí dopadne?

Očekávám bojovný zápas. Pro diváky, kterých určitě přijde spousta, by to mohl být pěkný fotbal. A my chceme v tomto utkání zvítězit a dostat se na čelo tabulky.

SOUBOJ O PRVNÍ MÍSTO V TABULCE SE ODEHRAJE TUTO SOBOTU OD 16:30 HODIN NA STADIONU SK STONAVY.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo