Generální partner
Světlý režim
17. říjen 2010

Spravedlivá remíza s Čáslaví

Bojovný fotbal s minimem šancí nakonec skončil spravedlivou remízou 1:1. Domácí šli do vedení v 68. minutě zásluhou Filipa Racka. Za Karvinou vyrovnával na konečných 1:1 kanonýr Martin Opic.
FK Čáslav
neděle 17.10.2010
1:1
(0:0)

Diváci: 362
MFK Karviná
Bárta - Kotrba, Dragoun, Ptáček, Růžička - Šturma, Racko (82. Breite), Prášil (82. Haniak), Fikejz (70. Džafič) - J. Kopic, Kunášek
Kafka - Ciku (70. Jursa), Homola, Mihálik, Knötig - Gonda, Ficek (81. Motyčka), M. Pavlík, Miloslavljev - Mišinský (89. Gottwald), Opic
Branky: 68. Racko - 78. Opic
ŽK: Kotrba - Ficek, M. Pavlík, Mišinský, Motyčka
Rozhodčí: Jílek - Kocián, Paták

Komentář

Diváci moc pohledný fotbal neviděli. Domácí zvolili taktiku nakopávaných míčů, a karvinští zase spoléhali na rychlé brejky. „Čáslav rezignovala na kombinační fotbal. Vůbec se nesnažili hrát, pouze nakopávali míče do šestnáctky. Naopak my jsme hrozili z brejků. Ve dvou dobrých příležitostech se objevil Martin Opic, ale nedokázal je proměnit. Další zajímavou šanci měl Mišinský, ale jeho hlavičkový pokus skončil vedle čáslavské brány,“ litoval promarněných šancí karvinský kouč Karel Kula.

Druhý poločas nepřinesl žádnou změnu. Obě strany bojovaly urputně o každý míč až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Po nenápadné akci a střele z dvaceti metrů, šel Zenit do jednobrankového vedení. „Byla to dobře umístěná střela k tyči. Naštěstí se nám podařilo vyrovnat. Po centru Jursy se nadvakrát prosadil Martin Opic. Do konce zápasu si již nikdo nevytvořil pořádnou šanci. Bylo to typické remízové utkání,“ zhodnotil průběh zápasu trenér MFK OKD Karviná Karel Kula.

Před zápasem náš tým shodně s čáslavským prohlašoval, že chce tři body. Je tedy remíza zklamáním? „Nelze to brát jako ztrátu. Prohrávali jsme, a tudíž je to pro nás cenný bod. Je důležité, že jsme tady neprohráli a dokázali si, že máme morálku. Bod tedy bereme. Kdybychom proměnili šance v prvním poločase, mohla být bodová nadílka větší,“ dodal závěrem Karel Kula.

Nyní čeká na naše fotbalisty náročná série, kdy během jediného týdne sehrají tři střetnutí. Nejprve se v neděli 24. října představí na vlastním hřišti, kde sehrají zápas s Viktorií Žižkov. Utkání má výkop v 15:30 hodin. Ve středu 27. října odehrajeme od 15:30 hodin první duel 4. kola Ondrášovky cupu se Zbrojovkou Brno. A sérii zakončíme v sobotu 30. října v Třinci.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo