Generální partner
Světlý režim
30. prosinec 1899

MFK Karviná

MFK Karviná
MFK Karviná
sobota 27.8.2011
9:0
(7:0)

Diváci: 30
MFK Vítkovice
Ciupa - Berešík (35. Všetička), Michailidis, Dostál, Hujo (35. Bolec) - Ligocký (35. Chloň), Lingr, Štěrba (35. Poštulka), A. Jaworski (60. Zeisberger), Brevčinský - S. Jaworski
Branky: 14., 17. a 19. S. Jaworski, 16. a 62. Lingr, 3. Dostál, 10. Michailidis, 24. A. Jaworski, 61. Chloň,

Komentář

Hodnocení trenéra Aleše Hujíka: "Domácí mistrovské utkání proti celku z Vítkovic jsme za slunečného a velmi teplého počasí zvládli velice dobře. Po většinu prvního poločasu jsme díky kvalitnímu napadání kombinovali na soupeřově polovině. Vítkovice se na naši polovinu dostaly jen sporadicky. Rychlé vstřelení šesti branek během prvních dvaceti minut nám usnadnilo vstup do utkání. Do konce poločasu se nám podařilo navýšit skóre ještě o jednu branku.

Skóre utkání ve třetí minutě otevřel krásnou střelou z 18ti metrů pod břevno Dostál. V desáté minutě druhou branku vstřelil Michailidis, který si zpracoval na hranici šestnáctky centrovaný míč na prsa a po přesné střele zavěsil. Ve 14. minutě Berešík přihrál mezi stopery S. Jaworskému a ten po samostatném nájezdu napodruhé překonal gólmana. V 16. minutě po rohovém kopu vstřelil branku Lingr. O minutu později se S. Jaworski prosadil podruhé po přihrávce Lingra. V 19. minutě centroval znovu Lingr a S. Jaworski si po přesné střele připsal svou třetí branku. Ve 25. minutě se prosadil A. Jaworski po přihrávce Ligockého.

Protože bylo o utkání prakticky rozhodnuto, do druhého poločasu jsme nastupovali se změnami v sestavě. Hra byla stále v naší režii, i když kombinace mírně vázla oproti poločasu prvnímu. Přesto jsme si vytvořili dostatek gólových příležitostí. Bohužel se nám v druhém poločase podařilo vstřelit jen dvě branky. Tu první vstřelil v 61. minutě Chloň po přihrávce Brevčinského, kdy jeho první střela směřovala pouze do tyče, ale druhá střela díky jeho pohotovosti již skončila v síti. V 62. minutě si druhou branku připsal Lingr po přihrávce Chloně. Kluky musím pochválit za dobrý přístup po celou dobu utkání, především za rozhodnutého stavu vzhledem ke slunečnému počasí, které panovalo během zápasu.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo