Generální partner
Světlý režim
12. červen 2011

Starší žáci si poradili s Hlučínem

Áčko starších žáků ve čtvrtek porazilo vrstevníky z Hlučína 2:0 a sezónu zakončilo na sedmém místě. Nedařilo se mladším žákům, kteří od stejného soupeře museli strávit porážku 1:4. Debaklem skončil zápas staršího dorostu na hřišti Sigmy Olomouc...Uvnitř článku Vás čeká kompletní výsledkový servis zápasů mládeže.

Sigma Olomouc – MFK OKD Karviná U19 7:0 (4:0)

Sestava MFK OKD Karviná: Švrčina – Káňa, Maryniok, Škorič, Blaho – Gorniok (73. Ergi), Kurušta (84. Stanowski), Roman – Maljar (41. Ryšavý), Kovařík, Hanzel (26. Kupczak).

V tomto utkání jsme podlehli soupeři, který nás převyšoval v důrazu, rychlosti a práci s míčem. My jsme si moc brankových příležitosti nevypracovali. I přesto nemůžeme chlapcům upřít bojovnost a snahu hrát fotbal.



Dolní Benešov – MFK OKD Karviná U18 1:0 (0:0)

Sestava MFK OKD Karviná: Dočekal - Ochodek, Šiška, Dančík, Stanowski - Egri, Maljar, Lukosz, Galocz - Nowak, Owczarzy (72. Hankus)

Poslední zápas sezony měl výbornou úroveň, v utkání jsme byli lepším týmem, bohužel jsme nevyužili několik výborných brankových příležitostí, soupeř měl jednu šanci a tu 10.minut před koncem zápasu proměnil.



Sigma Olomouc – MFK OKD Karviná U17 6:4 (2:1)

Branky MFK OKD Karviná: 46., 58. a 76. Ryšavý, 7. Puchel

Sestava MFK OKD Karviná: Mato - Hanzel, Wenglorz, Kloda (60. Molnári), Berešík (40. Onderka) - Šlampiak (70. Blaho), Hruška (40. Derík, Siekiera, Puchel - Moskál, Ryšavý

Již v 7. minutě jsme se ujali vedení pěknou střelou Puchela z přímého kopu. Před koncem poločasu nás soupeř dostal pod tlak a dokázal dvěma góly ve 34. a 38.minutě průběžný stav otočit. Ve druhé půli jsme zpřesnili kombinaci a byli nebezpečnější před brankou soupeře. Ve 46.munutě jsme vyrovnali brankou Ryšavého. O minutu později se po naší chybě soupeř dostal opět do vedení a v 56. minutě své vedení pojistil. V 58. a 76. minutě jsme po brankách Ryšavého ještě 2x dokázali snížit, ale soupeř trestal naše další chyby v obranné fázi a zaslouženě zvítězil.



Dolní Benešov – MFK OKD Karviná U16 5:3 (2:0)

Branky MFK OKD Karviná: 49. Chnúrik, 56. Leibl, 68. Vala

Sestava MFK OKD Karviná: Mato – Onderka, Wenglorz (38. Szkuta), Kloda, Berešík – Fukala, Vala (40. Leibl), Siekiera (30. Molnári), Derík (10. Chnúrik) – Sivák (15. Malík), Šlampiak

V utkání o první místo jsme rozhodně nezklamali, ale bohužel jsme podlehli únavě a nezkušenosti. Všem chlapcům děkuji za viditelnou snahu, která mnohdy přesahovala rámec jejich možností.



MFK OKD Karviná U15 – FC Hlučín 2:0 (0:0)

Branky MFK OKD Karviná: 52. Molnári, 69. Chnúrik

Sestava MFK OKD Karviná: Mušec – Kurz, Malík, Leibl, Szkuta – Puškáč, Kamiňski, Molnári, Tomeček (35. Chmelař) – Reis (40. Karkoschka), Chnúrik

Poslední utkání sezóny jsme sice zvítězili, ale s výkonem většiny hráčů nejsem spokojen. Po neproměněných šancích v první poločase-Puškáč, Reis, Kamiňski, jsme se prosadili až v 52. minutě Molnárim, když proměnil Szkutovou přihrávku a minutu před koncem uzavřel skóre Chnúrik po přihrávce Kamiňského. Skončili jsme celkově na lichotivém sedmém místě, s 37 body.



MFK OKD Karviná U14 – Dolní Benešov 6:0 (4:0)

Branky MFK OKD Karviná: 4., 9. a 39. Řápek, 3. a 36. Karkoschka, 23. Ženíšek

Sestava MFK OKD Karviná: Mato – Onderka, Wenglorz (38. Szkuta), Kloda, Berešík – Fukala, Vala (40. Leibl), Siekiera (30. Molnári), Derík (10. Chnúrik) – Sivák (15. Malík), Šlampiak

V utkání o první místo jsme rozhodně nezklamali, ale bohužel jsme podlehli únavě a nezkušenosti. Všem chlapcům děkuji za viditelnou snahu, která mnohdy přesahovala rámec jejich možností.



MFK OKD Karviná U13 – FC Hlučín 1:4 (0:1)

Branky MFK OKD Karviná: 41. Michailidis

Sestava MFK OKD Karviná: Koziel – Všetička, Bolec, Štěrba (45. Poštulka), Kondziolka – Chloň, Ligocký, Lingr, Popek (50. Hujo) – Michailidis, Berešík (50. Dostál)



MFK OKD Karviná U12 – Dolní Benešov 11:1 (5:0)

Branky MFK OKD Karviná: 10., 15. a 52. Piecha, 1. a 56. Swaczyna, 35. a 39. Feik, 22. Macko, 26. Szotkowski, 45. Kvapil, 55. Hejda

Sestava MFK OKD Karviná: Lipták – Sembol (30. Hruška), Király, Kožusznik, Szotkowski (30. Vrba) – Hejda, Feik (30. Macko), Motyčka (30. Szafarczyk), Kvapil, Swaczyna - Piecha

Do dnešního utkání jsme už nastoupili v kompletní sestavě a na hře to bylo hned poznat, i když musím podotknout, že soupeř patří ke slabším týmům v soutěži. Kluci nenechali nic náhodě a plnili od začátku pokyny, které dostali v kabině. I když utkání bylo brzy rozhodnuto, všichni pokračovali v líbivém kolektivním výkonu a proto také skóre na konci bylo dvouciferné. Pochvala pro celý tým za předvedený výkon.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo