Generální partner
Světlý režim
22. červen 2011

Krajské výběry na třetích místech

Aktualizováno dne 22.6. Republikové finále krajských výběru ročníku 1997 a 1998 konané v Třebíči mělo i karvinské zastoupení. Oba ročníky skončily na třetích místech.

Třebíčského finále se zúčastnili vítězové skupin v Čechách (Pražský a Středočeský) a na Moravě (Moravskoslezský a Jihomoravský)

MFK OKD Karviná měla četné zastoupení v obou kategoriích. Ve výběru U14 Karvinou reprezentovali Daniel Řápek, Dominik Ženíšek, Oliver Putyera a František Chmiel a Filip Mušec. Ve výběru U13 David Egri, Lukáš Dostál, Ondřej Lingr a Daniel Jóba.

Třídenní turnaj v Třebíči se hrál systémem každý s každým. Moravskoslezský výběr nakonec obsadil v obou kategoriích bronzovou pozici. Už samotná účast na republikovém finále byla velkým úspěchem, třetí místo je jen dalším skvělým bonusem.

"Naši hráči patřili k oporám svých týmů, Řápek a Lingr se prosadili i gólově, každý dal jednu branku. Navíc byl Mušec vyhlášený nejlepším brankářem turnaje v kategorii U14. Je jen velká škoda, že se hned v prvním utkání U13 zranil Egri a nemohl, tak pomoci svému týmu k lepšímu umístění," hodnotil trenér MFK OKD Karviné Jan Laslop.

"Pro kluky to byla obrovská zkušenost, měli možnost se porovnat s nejlepšími hráči v republice ve svých kategoriích. A musím říct, že svůj klub reprezentovali se ctí a ukázali, že v Karviné vyrůstají dobří fotbalisté," dodal Laslop.

.
Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo