Generální partner
Světlý režim
18. březen 2013

Žákovské týmy zdolaly Třinec, bez výjimky

V sobotu se všechny žákovské celky utkaly s fotbalisty Třince a zápasy zvládly na výbornou. Starší žáci hráli u soupeře, ti mladší na domácím trávníku. Na fotkách je zachycen průběh utkání kategorie U13.

U15

Fotbal Třinec U15 - MFK OKD Karviná U15 2:3 (0:1)

Branky Karviné: 8. Lingr, 39. Michalidis, 65. Hujo

Sestava Karviné: Jóba (36. Andrle) - Kondziolka (36. Všetička), Michalidis, Poštulka, Hujo - Jaworski, Lingr, Makula, Banot (36. Brevčinský) - Berešík, Bolec (36. Wenglorz).

Trenér Jan Laslop: „V herně vyrovnaném utkání jsme střídali lepší pasáže hry s těmi horšími. V poločase jsme vedli 1:0, když se krásně trefil z dvaceti metrů Lingr. Druhý gól přidal krátce po změně stran Michailidis. Bohužel jsme dvěma obrovskými hrubkami obránců pomohli soupeři během dvou minut vyrovnat, ale kluci ještě zabojovali a pět minut před koncem vstřelil z trestného kopu vítěznou branku Hujo. Sice jsme se dostali ještě do dalších šancí, ale trestuhodně jsme je promarnili."

U14

Fotbal Třinec U14 - MFK OKD Karviná U14 1:6 (1:2)

Branky Karviné: 31., 52. a 65. Piecha, 17. Cieslawski, 37. Macko, 55. Hejda

Sestava Karviné: Jedynak - Motyčka (36. Sembol), Cieslawski, Mrozek (36. Király), Szotkowski (36. Štromp) - Hejda, Macko, Kožusznik (36. Pawlowicz), Parchanský (36. Kostorz), Swaczyna (45. Vrba) - Piecha.

Trenér Martin Špička: „Utkání v Třinci bylo pro nás poslední zkouškou před zahájením jarní části sezóny. Výsledkově jsme utkání zvládli, ale soupeř nám ukázal okénka, která musíme ještě dopilovat, abychom sezónu zvládli co nejlépe.“

U13

MFK OKD Karviná U13 - Fotbal Třinec U13 4:3 (1:1)

Branky Karviné: 26., 49. a 58. Stawicki, 38. Ostáš

Sestava Karviné, I. sestava: Kux - Zorychta, Klimek, Kaczmarczyk - Bystroň, Stawicki, Vlachovský - Ostáš. II. sestava: Bielan, Motloch, Ponča, Brzóska, Dobeš.

Trenér Zbyšek Gazda: „Soupeř z Třince začal utkání lépe a po deseti minutách hry se ujal vedení.Po tomto trochu smolném gólu se naši hráči probrali, začali soupeře napadat, získávat míče a hlavně se po slušných kombinacích dostávat do zakončení.Brankových příležitostí jsme si vytvořili o něco více než Třinec. Všechny naše branky padly po velmi dobrých kombinacích a finálních přihrávkách zakončených přesnou střelbou.Bylo to poslední přípravné utkání před ostrým startem do jarní části sezóny. Tak snad do ní vkročíme stejně dobře.“

U12

MFK OKD Karviná U12 - Fotbal Třinec U12 7:4 (4:2)

Branky Karviné: 8. a 65. Zielina 30. a 41. Coufal, 36. a 58. Holzer, 24. Zach

Sestava Karviné, I.sestava: Kunz - Štromp, Večírek, Šenkýř - Kubiena, Holzer, Zach - Zielina. II. sestava: Brabec, Tobola, Streit, Kývala, Coufal.

Trenér Lumír David: „Sobotní zápas měl být generálkou na nadcházející mistrovské utkání, které odehrajeme za týden v Přerově. Dali jsme ovšem přednost doléčení všech zraněných a nemocných hráčů tak, abychom se mohli všichni už zdraví sejít na pondělní tréninkové jednotce. Na utkání jsme nominovali jen zdravé hráče a z toho důvodu jsme nemohli hrát na dvě hřiště, jako tomu je v mistrovských utkáních. Kromě první třetiny jsem byl nadmíru spokojen s předvedenou hrou. Kluci předváděli pohledný kombinační fotbal, který se musel líbit a potěšením pro mě bylo, že výborný výkon podali i hráči, kteří nepatří mezi ty nejlepší. Pochvalu dnes zaslouží všichni, protože kluci soupeře jednoznačně přehrávali po všech stránkách. Ten se dnes prosazoval jen z náhodných nakopávaných míčů. Chci vyzdvihnout hru Věčorka a Streita, kteří se sice nezapsali do statistik gólem nebo přihrávkou, ale výborně pracují při zakládání postupného útoku.“











Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo