Generální partner
Světlý režim
4. červen 2013

Žákovským týmům se tentokrát příliš nedařilo

Karvinským žákům předposlední kolo nevyšlo. Z výhry se radoval pouze celek U15, který tak v tabulce stále drží 2.místo před Sigmou Olomouc. Hattrickem se proti Třinci blýskl Martin Berešík. Dokonce čtyři branky vstřelil za tým U13 Jan Motloch, ale k výhře to nestačilo.

U15

MFK OKD Karviná U15 - Fotbal Třinec U15 6:1 (3:0)

Branky Karviné: 2., 14. a 30. Berešík, 37. Brevčinský, 42. Lingr, 64. Salomon

Sestava Karviné: Jóba - Kondziolka, Michalidis, Gatnar (45. Bolec), Wenglorz (55. Salamon) - Jaworski, Lingr, Štěrba, Brevčinský (45. Chloň) - Berešík, Dostál.

Trenér Jan Laslop: „Další z utkání, kdy jsme soupeře přehrávali ve všech činnostech a zaslouženě zvítězili. První branku jsme vstřelili už po dvou minutách zásluhou Berešíka, který se trefil krásně z voleje po centru Dostála. Při druhé brance opět asistoval Dostál, když důrazným napadáním donutil brankáře k chybné rozehrávce, tu zachytil Berešík a dal svůj druhý gól. Ten do poločasu zkompletoval svůj hattrick, když se prosadil hlavou po rohu to Jaworského. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivně a ve 37. minutě brankář pouze vyrazil střelu Berešíka a Brevčinský pohotově vrátil míč do branky. Za pět minut se po krásné Berešíkově přihrávce prosadil Lingr a vstřelil už svůj jubilejní 30. gól v sezóně!!! Poslední naši branku vstřelil Salamon po dlouhém výkopu Jóby. Ten bohužel neudržel čisté konto, když inkasoval tři minuty před koncem po přímém kopu. Kluci zaslouží za svůj výkon pochvalu."

U14

MFK OKD Karviná U14 - Fotbal Třinec U14 1:2 (0:1)

Branka Karviné: 45. Hejda

Sestava Karviné: Jedynak - Kožusznik (55. Parchanský), Hruška, Feik (63. Mrozek), Swaczyna - Hejda, Macko, Pawlowicz, Piecha - Kostorz - Kvapil.

Trenér Martin Špička: „Třinec byl v utkání papírovým favoritem a nutno podotknout, že jeho 3. místo v tabulce není náhodné. Hned od úvodních minut jsme si vytvořili územní převahu, ze které jsme vytěžili pouze několik slibných šancí bez gólového efektu. Soupeř hrozil převážně dobře hrajícím Kubalou, který dělal naší obraně značné problémy. Hosté vstřelili obě branky ze standardních situací, u kterých nám chyběl patřičný důraz. Nám se podařilo vstřelit branku po pěkném vysunutí Piechy na Hejdu, který se nemýlil."

U13

Fotbal Třinec U13 - MFK OKD Karviná U13 9:6 (5:2)

Branky Karviné: 20., 46., 53. a 55. Motloch, 25. Bystroň, 48. Mrázek

Sestava Karviné, I.sestava: Skocz - Vlachovský, Motloch, Wasniowski - Bystroň, Seriš, Soušek - Ponča (31. Kisza). II.sestava: Kux - Bijok, Klimek, Bielan (45. Dobeš) - Mrózek, Stawicki, Kaczmarczyk - Ostáš (31. Kretek).

Trenér Zbyšek Gazda: „Vyrovnané a napínavé utkání, které soupeř lépe zvládl až v samotném závěru. Opět jsme předváděli celkem pohledný fotbal, ale Třinec byl silnější v osobních soubojích (někdy až za hranou). Pochvala patří všem za předvedený výkon."

U12

Fotbal Třinec U12 - MFK OKD Karviná U12 11:3 (5:1)

Branky Karviné: 18. Klepek, 39. Kubiena, 48. Holzer

Sestava Karviné, I.sestava: Novák - Jurčák, Věčorek, Štromp (31. Tobola) - Holoubek (31. Kývala), Holzer, Kobza - Kubiena. II.sestava: Kunz - Šenkýř (31. Brabec), Toroň, Mendlík (31. Gráca) - Coufal, Klepek, Zach - Buzek.

Trenér Lumír David: „Do Třince jsme jeli potvrdit skvělou formu a herní pohodu, kterou kluci měli v předešlých utkáních. Soupeře jsme nechtěli podcenit, snad jsme si jen tolik věřili a nepřipouštěli, že by nás tento soupeř mohl přehrávat. Bohužel jsme se mýlili. Kluci z Třince nás doslova přejeli v osobních soubojích, kdy jejich důraz a zdravá, někdy hodně agresivní hra, nám dělala velký problém. Nedokázali jsme si s tímto stylem hry po celé utkání poradit. Na druhou stranu musím podotknout, že výsledek utkání by nebyl určitě tak vysoký, pokud bychom v obranné fázi hráli tak jednoduše jako naši soupeři, což my nechceme a víme proč. Na závěr musím uznat, že soupeř byl opravdu lepší, využíval narozdíl od nás příležitosti a postupem času předváděl i hru, na kterou se dalo dívat. Tímto jim gratuluji."

st. žáci C

TJ Sokol Dobrá - MFK OKD Karviná st. žáci C 4:2 (1:0)

Branky Karviné: 60. Lotter, 62. Salamon

Sestava Karviné: Egermajer - Pindur (36.Chybík), Gatnar, Salamon, Szafarczyk, Kandaras (36. Stařičný), Banot, Kadlečík, Skalka, Lotter, Kajstura.

Trenér Petr Špička: „Domácí vyhráli zaslouženě. Kluci začali hrát až od 60. minuty a to je málo."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Odehráno v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Odehráno v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905