Generální partner
Světlý režim
29. březen 2017

Čekal jsem tvrdou střelu, řekl Pindroch k penaltě

První zápas na jaře odchytal gólman Branislav Pindroch. V pondělí se postavil do brány v utkání Juniorské ligy proti Příbrami. Sice už v desáté minutě inkasoval, ale nakonec se mohl spolu s týmem radovat z vítězství, což ještě umocnila chycená penalta.

Potřetí se postavil mezi tři tyče v utkání Juniorské ligy a bylo z toho druhé vítězství. Ovšem vydřené a to doslova, vždyť Branislav Pindroch chytil v nastaveném čase pokutový kop příbramského Mareše. „Byl jsem přesvědčený, že nebude nic vymýšlet a zkusí to vypálit. Riskl jsem stranu a vyšlo to,“ tvrdil Pindroch. K momentu, který zapříčinil penaltu, se příliš vyjadřovat nechtěl. „Od toho tam je rozhodčí, pískl to a hotovo,“ podotkl, i když si stejně jako všichni přítomní evidentně myslel své.

Braňo Pindroch byl rád za získané tři body, protože v předchozích dvou zápasech vyšla juniorka bodově naprázdno. „Trenér nám na předzápasové přípravě říkal, že by už bylo fajn vyhrát. Jsem rád, že jsem k tomu pomohl. Kluci na mě po té penaltě naskákali, jako kdybychom vyhráli mistrovství světa. Ale to k tomu patří, z výhry jsme měli všichni radost,“ zasmál se pětadvacetiletý gólman.

Momentální brankářská dvojka se do brány těšila, navíc za dva týdny by se měla představit ve čtvrtfinále MOL Cupu v pražském Edenu proti Slavii, tudíž zápasová praxe je důležitá. „Těch devadesát minut jsem si užíval, pomohlo mi to. Možná budu chytat i v pondělí proti Liberci. Ale ještě to není jisté, musím se poradit s trenéry,“ zakončil Branislav Pindroch.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo