Generální partner
Světlý režim
5. březen 2018

Lvíčata znovu v Karviné, lístky v prodeji od soboty

Do Slezska se opět vrací reprezentační jednadvacítka. Ovšem tentokrát nepůjde o žádný přátelák, nýbrž o důležitý kvalifikační duel proti Chorvatsku. Utkání se uskuteční v pátek 23. března od 16 hodin a vstupenky budou stát 100 Kč.
Už potřetí po rekonstrukci Městského stadionu v Karviné-Ráji si Fotbalová asociace České republiky vybrala karvinský prvoligový stánek za dějiště mezistátního utkání. 

Ovšem pozor – poprvé půjde o kvalifikační duel. „S tamním zázemím, moderním stadionem a ubytováním máme jen ty nejlepší zkušenosti. Přesně před rokem jsme na stejném místě porazili v přípravě Slovensko 4:1. Kulisa byla výborná a my věříme, že i na tento kvalifikační zápas to bude podobné. Jsme přesvědčeni, že fanoušci přijdou v hojném počtu,“ prohlásil mluvčí reprezentace do 21 let Jaroslav Kolář.

Distribuce vstupenek na toto důležité utkání bude probíhat výhradně v Karviné, vstupenky si fanoušci přes internet nezakoupí. Cena byla stanovena na 100 Kč/ks. „Jelikož nejsme pořadatelem utkání, tak jsme o distribuci vstupenek nerozhodovali a klubové permanentky neplatí. Každopádně jsme zatím obdrželi 962 vstupenek do sektorů C4, D3, D4 a D5. Vstupenky nejsou na konkrétní místo, pouze do sektoru. Až se tato kvóta vyčerpá, dotisknou se další,“ informovala Pavla Žebroková z oddělení ticketingu, která ve spolupráci s fotbalovou asociací má distribuci vstupenek na starosti. 

Předprodej bude zahájen před sobotním utkáním se Spartou (10.3.2017 od 13:45 hodin). Další dny předprodeje zatím nejsou plánovány. „Čekáme, že hlavní nápor bude před samotným utkáním,“ dodala Pavla Žebroková.

DŮLEŽITÉ INFORMACE V BODECH
  • 962 vstupenek v ceně 100 Kč/ks (v případě potřeby se další dotisknou)
  • Start předprodeje na pokladnách před sobotním utkáním s AC Sparta Praha
  • Vstupenky pouze do sektoru, bez čísla řady a sedadla
  • Na každé pokladně se budou prodávat lístky do příslušného sektoru (pokladna č. 2 u sektorů C = vstupenka do sektorů C4, pokladna č. 3 u sektorů D = vstupenka do sektorů D3, D4 a D5
  • Prodej před samotným utkáním na stejném principu jako u předchozího bodu
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo