Generální partner
Světlý režim
20. červenec 2019

Předprodej na Slavii startuje příští týden

Na duel proti mistrovské pražské Slavii se budou vstupenky prodávat opět ve dvou vlnách – od úterý 23. července pro permanentkáře, volný prodej začne na konci pracovního týdne v pátek. Samotný duel se uskuteční v neděli 4. srpna.

Karvinští fanoušci si od samotného úvodu sezóny přichází na své. Po slezském derby dojde na další exponovaný duel – do Karviné přijede úřadující mistr a čtvrtfinalista Evropské ligy. Jednotné vstupné činí 200 Kč.

Stejně jako na ostravský Baník se klub rozhodl i na duel proti Slavii Praha rozdělit předprodej vstupenek do dvou vln. V té první mají možnost si permanentkáři šanci koupit až čtyři vstupenky pro své známé, kamarády či rodinu – pouze online na Ticketportalu od úterý 23. července 18:00 hodin do čtvrtku 25. července 23:59 hodin.

Volný prodej bude spuštěn v pátek 26. července. Online na Ticketportalu od půlnoci, v MěDK, Kině Centrum a na prodejních místech Ticketportalu dle otevírací doby. LFA už také upřesnila páté ligové kolo - Karvinští se představí na Andrově stadionu v Olomouci v sobotu 10. srpna od 17 hodin. 

PŘEDPRODEJ V BODECH



Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo