Generální partner
Světlý režim
4. listopad 2019

B-TÝM: Domácí prohra s Bohumínem 1:2

Přestože svěřenci Čestmíra Kročila poslední zápas podzimní části Divize F prohráli, přezimují s jednobodovým náskokem v čele soutěže. Nedělní derby bylo vyrovnané, rozhodly individuální chyby.
MFK Karviná B
neděle 3.11.2019
1:2
(0:0)
Kovona
Diváci: 100
FK Bospor Bohumín
Neuman - Putyera, Mrózek, Hujo, Bielan - Krivák (73. Ceniga) - Wenglorz, Hejda, Greguš, Puchel - Hladík.
Branky: 59. Krivák - 67. Padych, 76. Halaška
ŽK: Mrózek - Palej, Lišaník, Kubinski
Rozhodčí: Řezníček

Komentář

Rezervní celek vstupoval do posledního utkání podzimu s tím, že přezimuje v čele soutěže, ať už derby dopadne jakkoliv. První minuty patřily Bohumínu, domácí se nemohli dostat do zápasu, nebyli na míči a často pouze odkopávali nebo o balon při založení akce rychle přišli.

Po čtvrthodině se hra vyrovnala a domácí se dostali do několika zajímavých příležitostí, z toho dvě volaly ho úvodní trefě. Jenže nekvalitní práce s míčem či špatné zakončení (Puchel, Bielan) znamenalo bezbrankový poločas.

Po změně stran začaly padat góly, po hodině hry vybojoval na útočné polovině u postranní čáry míč Hladík, převzal si Ján Krivák, který nastoupil netradičně na pozici defenzivního záložníka a střelou z osmnácti metrů na bližší tyč poslal domácí do vedení.

Náskok však domácím dlouho nevydržel - za osm minut bylo srovnáno. Střelci prvního gólu vystihl přihrávku dozadu střídající bohumínský Jesch, adresoval jej nejlepšímu střelci soutěže Padychovi a ten s přehledem vyrovnal. Za dalších deset minut už Bohumín vedl, když brankář Neuman podběhl rohový kop, míč se odrazil přesně k Halaškovi a ten ho zblízka poměrně jednoduše přes několik hráčů dopravil do sítě.

Domácí měli šanci na vyrovnání až v nastaveném čase, ale Puchel standardku vůbec nezvládl. Svěřenci Čestmíra Kročila si tak připsali první podzimní porážku na vlastním trávníku, přesto přezimují v čele soutěže s jednobodovým náskokem na béčko Opavy.

Ohlasy trenérů

Trenér Čestmír Kročil: „Úplně zbytečně jsme nebrali body. V první půli zahodíme několik jasných šancí a po vedoucím gólu, kdy jsme byli lepší, sami nabídneme Bohumínu vyrovnání jako na zlatém podnosu. To samé se dá říct i o vítězném gólu. Bohumín potvrdil, že je nejlepším týmem na venkovních hřištích.“   

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo